• Sdr.Bjert Centralskole
  • Engløkke 5c, 6091 Bjert
  • bjertskole@kolding.dk

Sdr. Bjert Centralskole... skabt af alle os...

• Uffe Weilmann Rasmussen den 04-07-2018
    Ferielukning.

Skolens kontor er lukket fra torsdag den 5. juli til søndag den 5. august. Ved akut kan skoleleder Uffe Rasmussen kontaktes på mobil 3035 1058 eller på mail pera@kolding.dk

Vi ønsker alle forældre, elever og personaler en god sommer og ferie.

Første skoledag efter sommerferien er mandag den 13. august, hvor alle mødes i skolegården kl. 8.00.

I ønskes alle en god sommer og ferie.

Uffe Rasmussen
    Uffe Weilmann Rasmussen den 04-07-2018

Kære alle

Et hektisk skoleår er afsluttet og vi er så småt ved at lukke skolen ned til sommerferien. De sidste par måneder har været svære for mange elever, forældre og ikke mindst personaler. Den kraftige personalereduktion, som følge af lukningen af afd. Stenderup, gav nogle rystelser i skolen, men generelt har jeg oplevet, at alle parter har udvist forståelse for den svære situation og positivt har bakket op om den fortsatte drift af skolen. Det skal der lyde en stor tak for.

Konsekvensen af den politiske beslutning er, at der i indskolingen er lidt flere elever pr. klasse og, at der i enkelte klasse og i SFO`en opleves, at den kendte lærer/pædagog efter sommerferien er udskiftet med en ny. Jeg er overbevist om, at I alle efter ferien vil opleve samme høje niveau, som vi tidligere har været vant til i på Bjert og Stenderup skoler.

De lyse nætter er over os og vi skal alle ud og opleve at holde fri, at trække stikket og minimere de planlagte dage.

Skolens kontor lukker ned fra onsdag den 4. juni kl. 13.30 og åbner igen den 6. august kl. 8.00

Første skoledag efter sommerferien er mandag den 13. august, hvor vi, som sædvanligt, mødes i skolegården kl. 8.00

I ønskes alle en god sommer og ferie.

Uffe Rasmussen

Lene Due Mejlgaard den 21-06-2018
    Undervisningsministeriet stiller et link til rådighed til opgørelser af skolens karakterdata.

I kan se Sdr. Bjert Centralskoles karakterfordeling og karaktergennemsnit hvis i klikker på nedenstående:

Karakterfordeling

Karaktergennemsnit